Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

På sporet av nye kjentmannsposter

ENDELIG er den her, artikkelen i Snø Ski med de første opplysningene om neste kjentmannsbok. Åsted for lansering av boken blir ved Hestesund på Nesøya. Og omslagsbildet på neste hefte blir garantert studert med lupe av store og små kjentmenn – for hvor i all Marka kan dette være?

Faksimile av Snø og Ski.

Kjentmannsheftet som utgis annenhver høst er alltid omgitt av betydelig hemmelighold, men også av visse strategiske lekkasjer. Dette er den første av dem: Offentliggjøring av stedet der den nye håndboken skal lanseres første søndag i september. Det skjer, av alle steder, på Nesøya. Stedet er Hestesund og temaet er eksport av frosset vann i seilskutetiden, ifølge en artikkel i Skiforeningen  signert kjentmannskomiteen. Vi kan altså snakke om det utvidede markabegrep.

Det heter videre i Snø og Ski at stedet er valgt «under tvil» idet parkeringsmulighetene er begrenset. Faktisk handler nesten halve artikkelen om parkeringsproblematikk og ting man ikke må gjøre, så tvilen synes berettiget.

Det er for øvrig ikke første gang vi får kjentmannsposter ved kysten.  Vi kan nevne Kruttmølleåsen i Svartskog fra perioden 2000-2002, og ikke minst «Ut mot havet» i Hurum, kåret til fineste kjentmannspost i perioden 2002-2004.

Et større spørsmål er selvsagt hvilket sted som pryder forsiden av heftet for perioden 2012-2014.   Det dreier seg helt klart om en vannvei, men hvilken og hvor? Se det kan vi gruble over til sommeren er på hell.

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.