Kjentmenns forum – møteplassen i Marka!

Notifications
Clear all

Kjentmannstoppmøtet tar pause


Morten Møst
(@store-bernhard)
Forumvert
Innmeldt: 10 måneder siden
Innlegg: 212
Topic starter  

Kjære venner!

Vi håper alle har hygget seg med den nye håndboken for Kjentmannsmerket.

Normalt skulle vi på denne tiden av året vært godt i gang med å forberede det neste Kjentmannstoppmøtet. Men 2020 er ikke normalt, og det blir vel ikke 2021 heller.

Du har kanskje gjettet det allerede, men bare så det er sagt klart: Vi kommer ikke til å arrangere noe toppmøte før all fare for koronasmitte er redusert til et ubehagelig minne.

For det første ønsker vi ikke å arrangere noe som kan utsette noen for fare. Store sammenkomster har vist seg å være farlige kilder til smittespredning. Avstand antas jo å være et godt virkemiddel mot smitte, men hele poenget med kjentmannstoppmøtet er jo det motsatte: Nærhet, i form av myldring og mingling og gode samtaler om Kjentmannsmerket og Marka, med mye mer.

For det andre er det som vi vet store problemer i restaurantbransjen, og vi ser for oss at det kan være problematisk å finne et sted som har mulighet til å gjennomføre et arrangement i det formatet som Kjentmannsmerkets venner ønsker og fortjener.

For det tredje - det er bare å akseptere det - mange av oss som hygger oss på kjentmannstoppmøtene tilhører aldersgrupper som er særlig utsatt for alvorlig koronasykdom.

I denne situasjonen ser vi bare gode grunner til å vente en stund med vår toppmøtevirksomhet. Vi lover imidlertid å gjøre hva vi kan for å komme sterkt tilbake når forholdene ligger til rette for det. 

I mellomtiden ønsker vi alle god helse og en så hyggelig jule- og nyttårssesong som mulig. For ikke å snakke om fine turer til de fine nye kjentmannspostene. Alt blir bra!

Med vennlig hilsen

Morten Møst og Nina Berglund


Pål V. Schage likte dette
Sitér
Pål V. Schage
(@paalv)
Svært aktivt medlem Kjentmann
Innmeldt: 21 år siden
Innlegg: 36
 

But you'll be back .... !?


SvarSitér
Jarle Karlstad
(@jarle)
Imponerende aktivt medlem Kjentmann
Innmeldt: 17 år siden
Innlegg: 116
 

Kjedelig, men en fornuftig avgjørelse. 

PS: Det vil bli bra. 


SvarSitér
Del dette