Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Kjentmenns forum – møteplassen i Marka!

Notifications
Clear all

Kjentmannstoppmøtet tar pause

4 Innlegg
3 Deltakere
8 Liker
808 Visninger
Morten Møst
(@store-bernhard)
Honorable Member Administrator
Innmeldt: 3 år siden
Innlegg: 314
Trådstarter  

Kjære venner!

Vi håper alle har hygget seg med den nye håndboken for Kjentmannsmerket.

Normalt skulle vi på denne tiden av året vært godt i gang med å forberede det neste Kjentmannstoppmøtet. Men 2020 er ikke normalt, og det blir vel ikke 2021 heller.

Du har kanskje gjettet det allerede, men bare så det er sagt klart: Vi kommer ikke til å arrangere noe toppmøte før all fare for koronasmitte er redusert til et ubehagelig minne.

For det første ønsker vi ikke å arrangere noe som kan utsette noen for fare. Store sammenkomster har vist seg å være farlige kilder til smittespredning. Avstand antas jo å være et godt virkemiddel mot smitte, men hele poenget med kjentmannstoppmøtet er jo det motsatte: Nærhet, i form av myldring og mingling og gode samtaler om Kjentmannsmerket og Marka, med mye mer.

For det andre er det som vi vet store problemer i restaurantbransjen, og vi ser for oss at det kan være problematisk å finne et sted som har mulighet til å gjennomføre et arrangement i det formatet som Kjentmannsmerkets venner ønsker og fortjener.

For det tredje - det er bare å akseptere det - mange av oss som hygger oss på kjentmannstoppmøtene tilhører aldersgrupper som er særlig utsatt for alvorlig koronasykdom.

I denne situasjonen ser vi bare gode grunner til å vente en stund med vår toppmøtevirksomhet. Vi lover imidlertid å gjøre hva vi kan for å komme sterkt tilbake når forholdene ligger til rette for det. 

I mellomtiden ønsker vi alle god helse og en så hyggelig jule- og nyttårssesong som mulig. For ikke å snakke om fine turer til de fine nye kjentmannspostene. Alt blir bra!

Med vennlig hilsen

Morten Møst og Nina Berglund


   
Jokkolokko og Pål V. Schage likte dette innlegget.
Sitér
Pål V. Schage
(@paalv)
Kjentmann
Innmeldt: 23 år siden
Innlegg: 49
 

But you'll be back .... !?


   
SvarSitér
(@jarle)
Kjentmann
Innmeldt: 20 år siden
Innlegg: 116
 

Kjedelig, men en fornuftig avgjørelse. 

PS: Det vil bli bra. 


   
SvarSitér
Morten Møst
(@store-bernhard)
Honorable Member Administrator
Innmeldt: 3 år siden
Innlegg: 314
Trådstarter  

Dette har nok forsamlingen tatt for gitt, men for ordens skyld: Heller ikke denne januar arrangerer vi noe kjentmannstoppmøte. Grunnen er den samme som ifjor, se mitt forrige innlegg i denne tråden.

Men vi gleder oss til å arrangere et nytt toppmøte når det blir mulig å samle alle våre kjentmannsvenner og -entusiaster uten smittefare.

I mellomtiden kan vi glede oss til den neste kjentmannsboka, som er under arbeid og kommer i september. Hvilken form lanseringen får, vil være avhengig av korona-situasjonen.

Vi benytter anledningen til å ønske alle kjentmenn en riktig fin vintersesong!

Morten Møst og Nina Berglund


   
Amund Garthus, Synnøve Kjærstad, Hans Löwe Larsen og 3 andre kjentmenn likte dette innlegget
SvarSitér
Del dette