Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Vilkår for bruk av Kjentmenns forum

Velkommen til Kjentmenns forum. Her er du velkommen til å lese andres ytringer og til å ytre deg selv , men vi stiller noen betingelser for at du kan benytte forumet. Ved å publisere et innlegg i forumet, godtar du disse betingelsene.

Vi vil at Kjentmenns forum og andre kommentarområder på www.kjentmannsmerket.org skal være vennlige og innbydende steder hvor folk som er opptatt av Kjentmannsmerket kan diskutere kjentmannspostene og andre relevante emner av felles interesse, herunder bredere temaer knyttet til Oslomarka, friluftsliv og ferdsel i naturen. Du kan lese innhold i forumet som gjest, dvs uten å logge inn.

Vi påtar oss intet ansvar for at det som skrives i innlegg du leser, for eksempel turbeskrivelser, er nøyaktig eller korrekt. Vær kritisk, og gjør dine egne vurderinger av om turen du tenker på virkelig passer for deg.

For å skrive i forumet må du gjennomgå en enkel innmeldingsprosess. Din epostadresse vil ikke bli vist, og vi vil ikke dele den med andre.
Som bidragsyter i forumet er det ditt ansvar at det du skriver er korrekt. Det gjelder spesielt hvis du gir deg i kast med en turbeskrivelse. Husk at din leser kan oppfatte deg som kjentmann og ekspert, og fester sannsynligvis lit til det du skriver.

Et åpent forum krever også åpenhet om hvem som skriver. Vi oppfordrer brukere til å skrive under fullt navn og til å benytte sitt fulle navn i den brukerprofilen som automatisk blir opprettet når du melder deg inn. Vi henviser til alminnelig folkeskikk og oppfordrer deg til ikke å fremstå bare med kallenavn, forkortelser av navn eller kun epostadresse. Sannsynligvis liker du selv å vite hvem du snakker med. Husk at slik er det også for andre. Anonyme innlegg vil normalt ikke bli publisert.

For øvrig viser vi til vår personvernerklæring. Der kan du også lese om verktøyene vi bruker for å bekjempe digitalt søppel kjent som spam.

Vi forbeholder oss retten til ikke å publisere et innlegg eller en kommentar, og til å fjerne innlegg som allerede er publisert. Vi behøver ikke begrunne et slikt tiltak.

Hvis ditt innlegg ikke blir publisert, kan det skyldes at innholdet er uten relevans for forumets generelle innhold og profil. Vi er temmelig liberale på dette punktet. Men det kan være at innlegg etter vårt syn er upassende av andre grunner. Innhold vi regner som upassende omfatter, men er ikke begrenset til

  • personangrep, trakassering eller trusler
  • hat-prat inkludert, men ikke begrenset til, religion, rase, hudfarge, nasjonalitet eller seksuell legning
  • irrelevante seksuelle referanser
  • vulgært språk inkludert «smart» stavemåte av vulgære uttrykk eller vulgære forkortelser
  • innlegg som kun inneholder lenker eller datakode
  • spam og reklame inkludert promovering av varer, tjenester eller arrangementer uten relevans for forumets generelle innhold og profil
  • propaganda og lignende som i første rekke forsøker å fremme saker av for eksempel politisk eller religiøs art, og i liten grad berører forumets hovedtemaer slik de er beskrevet ovenfor
  • utsagn SKREVET MED STORE BOKSTAVER eller med unødvendige!!! utropstegn!!!
  • utsagn som kan skape juridiske problemer for oss som utgiver, for eksempel utsagn som er ærekrenkende eller sladderpreget, eller innhold som bryter gjeldende bestemmelser om opphavsrett.

Vennligst ikke beskyld andre for forbrytelser, og overlat til domstolene å dømme i pågående rettstvister.

Vi forbeholder oss retten til å utestenge enhver som opptrer i strid med disse betingelsene.

Vær grei. Hvis du bare er ute etter å være ekkel, kan du være det andre steder.