Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Velkommen til nye Kjentmenns forum

Etter nesten to tiår i samme format har Kjentmenns Forum gjennomgått en nødvendig modernisering. Målet har vært at nye Kjentmenns forum står klart foran lansering av Kjentmannsboka 2018-21, og det målet ser det ut til at vi har nådd. Du er nå velkommen til å registrere deg som bruker og videreføre det berikende ordskiftet vi har hatt i forumets tidligere format.

HEI! Morten Møst er vert i Kjentmenns forum.

En tydelig forbedring er at du nå kan søke i forumet uten begrensninger. Det blir enklere å poste bilder med innleggene dine, og det finnes verktøy for deg som liker å like og dele. Du kan også få hjelp. Forumet er designet for å være mobilvennlig og «lettgått». Annonser med utrolige lotterigevinster og utforutsigbar dating kommer du ikke til å se her.

Alle kommer nok ikke til å like dette, men det gamle forumet blir lukket for nye innlegg når det nye er i godt gang. Den gode nyheten er at det gamle forumet med mer enn 13.000 innlegg vil forbli åpent for lesing. I det nye forumet finner du lenker til alle diskusjoner om kjentmannspostene siden 2006.

Et diskusjonsforum blir aldri bedre enn det som står i det. Som forumets vert ønsker jeg meg frie, friske og fortrinnsvis saklige diskusjoner om kjentmannspostene, Oslomarka og tilliggende temaer. Men selvsagt er det lov å være usaklig når anledningen er den rette. Det som ikke er lov, er personangrep, mobbing og andre ting som ligger hinsides folkeskikken. Slikt har aldri vært noe problem i Kjentmenns forum, heldigvis, og slik skal det fortsatt være.

Nå er en ny og flott Kjentmannsbok kommet ut. Kjentmannsmerkets venner er som mange vil vite, en uformell fanklubb for Kjentmannsmerket, et sted der entusiaster møtes i ulike formater. Kjentmenns forum er en slik møteplass. Jeg håper den nye boka vil bli gjennomdrøftet og gjennomlyst her, til alle forumdeltakeres glede, nytte og inspirasjon.

Med svært vennlig hilsen

Morten

 

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.