Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Kjentmenns forum – møteplassen i Marka!

Notifications
Clear all

[Sticky] Ny kjentmann? Slik kommer du i gang

2 Innlegg
2 Deltakere
0 Liker
3,261 Visninger
Morten Møst
(@store-bernhard)
Honorable Member Administrator
Innmeldt: 3 år siden
Innlegg: 314
Trådstarter  

Velkommen til nye Kjentmenns forum! Du er velkommen til å lese innleggene her som gjest. Hvis du vil delta i ordskiftet (og det håper vi jo du vil), må du gå gjennom en kort innmeldingsprosess for å bli medlem.

Slik blir du medlem:

1. Klikk på “Innmelding”-lenken over her.
2. Velg et brukernavn, skriv inn epost-adressen din, og kryss av i de to boksene som forteller at du er menneske og ikke robot. Vi anbefaler at du leser vilkårene for å bruke Kjentmenns forum. Hvis vilkårene er akseptable for deg, krysser du av i den boksen også. Du må også akseptere å motta en epost. Den inneholder en lenke som du bruker til å registrere ditt passord. Viktig: Du må åpne den eposten og lage et passord før du er i mål.
3. Nå er du klar til å logge inn med ditt brukernavn og passord. Du kan når som helst endre passord, og du kan be om et nytt hvis du glemmer det. Men du kan ikke opprette flere brukernavn med den samme epost-adressen.
 
Slik kommer du i gang:
1. Den blå boksen der det står Temaer leder til en oversikt over de ulike kategoriene i Kjentmenns forum. Lenken med Nye innlegg gir en oversikt over de nyeste innleggene fra ulike kategorier, uavhengig av når de er publisert.
2. Kommentere et innlegg:  Velg Svar. Det finnes også funksjoner for å like og dele et innlegg.
3. Skrive et innlegg: Velg en passende kategori, for eksempel “Postene 2020-23”. Klikk på “Nytt innlegg” og skriv en passende overskrift. Deretter formulerer du dine gullkorn og velger “Nytt innlegg” igjen. Vips, så er innlegget ditt sendt inn.
Det gikk jo fint!
 
1. Karantene: Er du ny bruker, kan det hende at det første innlegget ditt må innom en moderator før det blir publisert. Dette for å hindre spamming. Slapp av, det blir nok publisert.
2. Bilder: Du kan poste bilder til innlegget ditt. Men bildefilen kan ikke være større enn 2MB, og helst mye mindre. På nettet finner du mange gratistjenester hvor du kan krympe bilder. Hvis du bruker Mac, kan du maile bildet til deg selv i "Medium" størrelse, og bildefilen blir da automatisk krympet til et håndterbart format.
3. Bildekarantene. Nye brukere kan oppleve å ikke få mulighet til å poste bilder med sine første innlegg. Dette for å hindre spamming.
 
Trenger du fortsatt hjelp? Fortell om det her i hjelp-forumet, eller kontakt forumets vert, Morten Møst aka Vesle-Bernhard på mortenmost (alfakrøll) mac.com.

   
Sitér
(@audrmagnussen)
Kjentmann
Innmeldt: 14 år siden
Innlegg: 23
 

Grei bruksanvisning, men lurer likevel på om dette blir riktig?


   
SvarSitér
Del dette