Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Riktig et sted for galende haner

GALEMYRA er kanskje stedet for deg som er gær’n etter storfuglleik – eller fine gamle kjentmannsposter.

RIKTIG MYR. Den vakre, bortgjemte våtmark som kalles Galemyra. Foto: EILIF EGGEN

STILLE HØSTDAG ved Galemyra- Showtime er vel helst på vårmorgener.

Galemyra høres ut som et sted der de forrykte holder fest, men har nok heller sitt navn etter storfugl, som her holder spill og parringsakt med mye leven. Det sier i hvert fall dem som er gale nok til å stå opp like tidlig som disse fjærkledde kjemper.

Myra ligger i en bortgjemt egn af Sørkedalen, ved foten av dens vestlige vegg. Hit ut fører en stillferdig skiløype, som har sitt utspring i det større lysløypesystem som den lokale skiklubben har lagt opp. Man kan godt benytte denne også i den snøfrie sesong, men jeg vil anbefale støvler da her er meget fuktig selv i tørre tider.
Den energiske kan komme her forbi og fortsette til Bogstadvannet som dessert efter en tur gjennom Nordmarka, men så energiske er vel de færreste på dette punkt. Derimot kommer jo alle for sent til bussen iblant, og kan således springe til Galemyra og tilbake for å unngå å fryse ihjel mens man venter.

GALEMYRA var kjentmannspost i perioden 1998 til 2000.

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.