Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

24. desember

i er fremme ved det endelige turmålet – som er ”Nye Glåmene”. Men hvor er det?

Fra 1952 og til slutten av 1990-tallet gikk Holmenkollens tradisjonelle 50-kilometersrenn – ”femmila” –  i to runder á 25 kilometer, med vending på Glåmene. Så fulgte en periode der femmila gikk tre runder á 16,7 kilometer, men vending på Ullevålseter. Denne sesongen innvies atter en ny femmilsløype. Den går 6 runder i en sløyfe på 8,3 kilometer, regnes som verdens hardeste femmilsløype for tiden, og den vender nettopp ved ”Nye Glåmene”.

Det endelige turmålet er altså der den nye femmilsløypa snur. Stedet ligger 350 meter i nordøstlig retning fra gårsdagens turmål. Julekurven er plassert inne blant grantrær på oversiden/på nordsiden av skiløypa. På baksiden av kurven finner du et kodeord. Koden må sendes inn før 11. januar 2011 til mortenmost alfakrøll mac.com

Takk for følget – og god jul til alle!

Koden må sendes inn innen 11. januar 2011

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.