Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

I dr. Clumpfots spor til Norskeperskallen

Det var en gang min venn Jon og jeg skulle til Norskeperskallen for å få litt mer vett i hue. Etterpå laget vi en lekker bildeserie med fade-inn og fade-ut og masse fine effekter, som med årene gikk tapt da effektdesignerne gikk lei av å oppgradere effektprogrammet sitt. Men den harde kjernen har du her, så å si effektfri. Den videre teksten er uforandret fra den gang da.

Først kom vi forbi Øyungsrumpa. Fotos: VESLE-BERNHARD

Så måtte vi gå langt og lenger enn langt, helt til det gikk rett vest med oss inn i svarte skauen.
Før vi visste ordet av det var vi på toppen av Norskeperskallen og kunne se videre nordover. Men utsikten var jo ikke all verdens, egentlig. Vi så noen topper og litt vann i sørvest, men ble aldri helt kloke på hvilke de var, selv om Jon hadde kart.
Men det vi hadde stålgrep på, var geocachen der oppe. Den er en STOR hemmelighet.
Så bar det nedover i sørvestlig retning. Der var det mørkt i skogen, skal jeg si dere.