Kjentmenns forum – møteplassen i Marka!

Notifications
Clear all

"Hyttebok frå helvete"  

  RSS

Jarle Karlstad
(@jarle)
Særdeles aktivt medlem Kjentmann
Innmeldt: 16 år siden
Innlegg: 57
28. september 2018 22:19  

Må bare anbefale alle kjentmenn å se denne fantastiske forestillingen av Are Kalvø. Har akkurat kommet hjem fra kulturverket "Flammen" i Nittedal hvor Kalvø fremførte sitt humoristiske show om nordmenns forhold til naturen. Det handler om hans motvillige forsøk på å lære seg å elske naturen. Fremført på en fremragende måte. Her satt latteren løst. 

Under showet spurte Kalvø om hvor mange som hadde gått en tur i skogen/fjellet det siste ÅRET. Ca 15% i salen hadde IKKE gjort det !!! Blant dem var damen som satt ved min side. Tenkte fort at her var det vel ingen vits i å gjøre et fremstøt på å verve en "kjentkvinne"

For dere som har mulighet: Se showet!

Jarle

 


Sitér
Nina Didriksen
(@ninad)
Særdeles aktivt medlem Kjentmann
Innmeldt: 20 år siden
Innlegg: 57
30. november 2018 14:23  

Etter å ha lest innlegget ditt, Jarle, kjøpte jeg sporenstreks billetter. Det var en artig forestilling, kanskje særlig for oss turfolk, så takk for anbefalingen!

Nina

Hilsen Nina
God tur!


Morten Møst likte dette
SvarSitér
Jarle Karlstad
(@jarle)
Særdeles aktivt medlem Kjentmann
Innmeldt: 16 år siden
Innlegg: 57
30. november 2018 23:23  

Så hyggelig å høre at du også likte denne forestillingen, Nina. Enig i at den er ekstra bra for oss turfolk som kan kjenne oss igjen i mange av Kalvøs artige poenger. Men så skal det jo også sies at jeg alltid har vært fascinert av Kalvøs humor. Ellers hadde jeg stor glede av å høre deg på radioen forleden etter Mortens tips her i forumet. Må ha vært en spennende natt i tårnet på Oppkuven akkompagnert av naturens (isens) egne lyder.  Ble virkelig inspirert til å prøve det samme selv. Time will showe.

Jarle

 

 


Morten Møst likte dette
SvarSitér
Del dette