Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Hvor i huleste?

BJØNNEHULEN i Kjekstadmarka bød på adskillige utfordringer for besøkende kjentmannsjegere da det var post her. 

BJØRNEN SOVER? Den smale fordypning under den veldige klippe.

Denne hulen under en stor klippe i den ville Svartvannsdalen skal ha huset både bjørn og «hundre mann», og er således noe av en skuffelse når når man omsider finner den i dette betydelige villniss. Dog er turen hertil fra Hallenskog eller Myra en leksjon i de veldige terrengmessige variasjoner Kjekstadmarka kan fremby.En 17.mai var jeg på tur her sammen med min mor, og mistet henne fullstendig underveis. Hun dukket heldigvis opp på jernbanestasjonen, dit hun hadde spasert etter å ha funnet posten, hvilket er mer enn jeg selv presterte til tross for at jeg var på annen gangs besøk hertil. Med dette strøk spøker man ikke.I senere år har boligbyggingen rykket nærmere dette området.

BJØNNEHULEN
Post 2 i perioden 1998-2000

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.