Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Fosseklukk og fløytespill under Lille Gørja

VINTERSTID idyllen godt gjemt.

Bare et steinkast fra vei og hovedløype ligger Gørjafløyta og den klukkende lille foss som nærer den med vannet fra Lille Gørja. Visstnok kan fossen høres fra veien, men på den kalde vinterdag jeg først kom her forbi var den dekket av en snøkappe som effektivt dempet fossens larm.

OM VÅREN er det nok mer å se.

Nei, vår og sommer er tiden for å komme hit. Sist jeg kom her forbi, på tur over Helgeren fra Sølvvika i nord, var det mars og helt annerledes. Vinteren på hell, og fossen buldret og larmet. Her skal man nok holde seg godt unna råken; bildet under er tatt fra land.

Post 31 i perioden 2002-2004.

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.