Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Eneste gjest på Lønlihøgda

LØNLIHØGDA ligger i kjeden av åser mellom nordmarkssjøene Hakkloa og Trehørningen. Her kan vandreren komme seg bort fra det meste.

ØDE. Lønlihøgda får sjelden besøk. Foto: VESLE-BERNHARD

en skogsvandrer som kjedes på de slagne turveier gjennom Nordmarka kan med fordel søke opp i de ville åspartier som skiller Hakkloa fra Trehørningen. Her oppe kan man vandre i timesvis med meget liten mulighet for å støte på annet folk. Lønlihøgda ligger som den andre av tre topper i dette fjellpartiet, sør for Storhaugen og nord for Barlindhøgda. Hit fører ingen stier eller løyper, og den gjør klokt som setter av god tid til turen. Rundt toppen står gammelskogen tett, men i sørhellingene har granene falt for øksens bitt og gir dem en åpen og vennlig karakter.

LØNLIHØGDA
har aldri vært kjentmannspost

Geocache: More moose country

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.