Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

På tverke? Langtifra!

TVERKEN har vært et naturlig turmål for drammensere og liunger i en mannsalder, men også andre turglade mennesker kunne med fordel avlegge denne perlen i Drammensmarka et besøk. Dette serveringsstedet er kjent for sin trivelige atmosfære og har en flott beliggenhet rett sør for severdigheter som Tverråsen og Skimten.

om Helgesen forteller sin guidebok «Helgeturen» (bygget på en artikkelserie i Drammens tidende) at stedet opprinnelig het Heiakaféen, men ble omdøpt til Tverken etter en navnekonkurranse.
Bygningen ble reist første gang i 1930, men etter to branner og omfattende ombygning ble det solgt til Åssiden idrettsforening i 1967. Foreningen driver fremdeles Tverken som holder åpent alle lørdager og søndager i hele året bortsett fra i juli. Nærmeste nabo er Tverken sportskapell som holder sine gudstjenester med jevne mellomrom.

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.