Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Konkurranse: Fra hvilke poster ser vi Solobservatoriet?

NÅ HASTER DET hvis du vil vise at du har hatt øynene med deg på dine kjentmannsturer – og bruke dine observasjoner i vår konkurranse knyttet til Solobservatoriet. Fra hvilke kjentmannsposter kan vi se observatoriet med dets karakteristiske hvite kuppel? Fasiten offentliggjøres – og vinneren trekkes – ved Langlidammen 5. september der den nye kjentannsboka lanseres.

OBSERVERT. Her er solobservatoriet med dets karakteristiske hvite kuppel. Hvilke kjentmannsposter kan vi se det fra? Foto: KJENTMANNSMERKETS VENNER

tfordringen til denne konkurransen kom på side 50 i kjentmannsheftet for 2008-2010, i forbindelse med beskrivelsen av kjentmannsposten ved Solobservatoriet. Det står:
Soltårnet er 14 meter høyt. Det er kuppelen på toppen vi kan se fra mange av årets poster. Hvor  mange må du selv finne ut. Kanskje vi skulle lage en konkurranse hvor du kunne gjette antallet? Den konkurransen overlater vi til Kjentmannsmerket Venner.
Den utfordringen har vi tatt. La oss understreke at det bare dreier seg om postene i håndboken for 2008-2010. Med «se fra en post» menes både stedet der posten står, og dens umiddelbare nærhet. Vi kan ha i bakhodet at ordet «mange» kan tolkes på ulike vis.
La oss også understreke at hvis du er usikker på tallet, er det tillatt med en gjetning – kvalifisert eller ukvalifisert.
Send ditt tall i en epost til mortenmost alfakrøll mac.com innen lørdag 4. september. Føl deg fri til også å fortelle hvilke poster som har den relevante utsikt. Men det holder altså å ha riktig antall for å bli med i trekningen. Vinneren kåres og hylles under skogtreffet ved Langlidammen 5. september der den neste kjentmannsboka blir presentert. Hvem vet, kanskje det også vanker en premie?


Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.