Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Kjentmenns rebuskonkurranse

elkommen til kjentmenns rebuskonkurranse! Utover høsten presenterer vi ukentlige rebuser som leder deg frem til en kjentmannspost i Oslomarka – ny eller gammel. Forbokstaven i svaret på hver rebus er en ledetråd i vår rebuskonkurranse. Stokker du disse bokstavene riktig vil du med tiden komme frem til et sted som også har vært kjentmannspost. Sender du inn ditt svar blir du med i en liten premiekonkurranse. Svarfrist og andre detaljer blir kunngjort senere.
Søker du inspirasjon, informasjon eller flere ledetråder kan det lønne seg å lete her på kjentmannsmerket.org. Alle steder som er med i rebuskonkurransen er på et eller annet tidspunkt omtalt på disse sidene. Hint: Gå til vår A-Å-meny for å søke på eldre poster.

Rebuskonkurransen er tilrettelagt av gamle fru Herre. Som hun selv sa, «Noe må man jo foreta seg mens denne håpløse sønnen løper rundt i skauen med bikkjene sine».

Hvor mange rebuser er det?
Det får du ikke vite. Da blir det for lett å komme frem til det endelige bestemmelsesstedet.

Hvordan kan jeg se rebuser som hittil er offentliggjort?
Du kan når som helst generere en liste over rebusene som er offentliggjort. Bruk lenken som heter kjentmannsrebus nederst på denne siden eller i tema-«skyen»  i høyre spalte.

Trenger jeg å registrere meg for å delta?
Nei. Alle kan delta. Men vil du være med i premiekonkurransen må du sende inn navnet på det endelige bestemmelsesstedet når du er sikker på at du har riktig svar.

Hvorfor er det passord på oppgaveløsningen?
Dette er ikke noe passord for deg som bruker. Det er identisk med løsningen på oppgaven. Det gir kun adgang til å se det korrekte svaret på oppgaven. Tenk på det som et fasitsvar. Du trenger ikke skrive det inn i det hele tatt hvis du likevel er sikker på at du har riktig svar.

Kjentmannsrebus

Er rebusene for vanskelige?

Ja
Nei

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.