Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Naturens egen katedral

STEINKIRKEN ved Grønmo utgjøres av gigantiske stener. De former hulrom og passasjer som kan sette fantasien i sving. Man har dessuten nærkontakt med hovedstadens etterlatenskaper.

HØYTIDSSTUND. Klar til å stemple ved Steinkirken nær Grønmo.

n uvanlig sammenstilling av egenskaper må dette sted sies å representere. Kampesteiner ligger sammenhopet og former korridorer og et stort rom, som med litt fantasi kan sies å ligne en kirke.
Så er her et betydelig aromatisk aspekt, knyttet til den svært nærliggende Grønmo fyllplass. Den vise unngår dette strøk på varme dager.
Men da jeg sist kom her forbi med Fr. Vesle-Bernhard ved armen, var det høstkjølig og friskt, og aldri skulle man tro at storbyens etterlatenskaper havner like i nabolaget. På de store stener vokste den friske mose vilt, og den eneste duft som møtte nesen var av etterårets forfall.
STEINKIRKEN (TROLLKJERKA)
Post 45 i perioden 2008-2010
(This is a very cool place — a mysterious collection of large stones that together form a sort of natural cathedral in the forest south of Oslo — paradoxically right next to a garbage dump. Definitely worth a visit.)
Kart: Oslo Østmark
Start: Grønmo P
Diskusjon i Kjentmenns Foru
m

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.