Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Et høyt grantre som egentlig ikke er så høyt

STØRSTE TRE I SKI KOMMUNESKOGER er en 35 meter høy gran. Da vet vi det. Men det er ikke lett å se dimensjonene. Da er det godt at kommunen har stålgrep på sakens fakta.

SKI-KJEMPEN: Og kommunen har stålgrep. Foto: VESLE-BERNHARD

ost 47 i perioden 2008-20 er sannelig en ny vri på tre-postene, som jo kan ha så mange slags krav på berømmelse. De kan for eksempel være høye eller tjukke, og furu eller gran, og stå på Rødmyr, Ekstjern eller Småflaka. Felles for svært mange av disse kjempene er at det kan være vondt å se hvor høye de er.
En ekstra attraksjon til denne besynderlige post er at den sofistikerte kan velge å inkludere en ny turvei i sin approche. Det dreier seg om en Folk i form-løype på fem kilometer, som starter ved Krokhol.
Som flere korrespondenter i Kjentmenns forum har anført, er kanskje det mest interessante ved dette treet at noen har så god oversikt over alle trærne i Ski kommune at man definitivt kan si at dette er det største. Respekt!

STØRSTE TRE I SKI KOMMUNESKOGER
Post 47 i perioden 2008-10
Et høyt grantre. A tall spruce/fir tree.
Kart: Oslo Østmark. Start: Krokhol golfklubb (P).
Buss 501 (Oslo Bussterminal-Enebakk) til Krokhol.
Diskusjon i Kjentmenns forum

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.