Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Kort og bratt til Augunshaug

KRAFTIGE KLYV. Oppstigningen fra Norefjellstua mot Augunshaug er hard, men herlig. Foto: STEIN BOTILSRUD

e fleste som debuterer på Norefjell tar gjerne sikte på å nå Høgevarde allerede på den første turen. Men om turen dit opp synes i lengste laget med start på Norefjellstua kan det kanskje friste med Augunshaug som en introduksjon til Norefjells herligheter. Oppstigningen til varden på 1341 m.o.h er ikke lenger enn snaue 5 km, men definitivt bratt nok til å ta pusten fra de fleste. Utsynet herfra er også upåklagelig en tindrende klar høstdag, spesielt mot sør og øst.

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.