Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

3. desember

Nina Berglund presenterer dagens gjestegåte:

De aller, aller fleste Kjentmannsposter er rene fornøyelser, men innimellom kommer noen som er nesten irriterende utfordrende. Da jeg ble spurt om å skrive om min «verste post noen sinne» for årets julekalender tenkte jeg med én gang på en post som var langt inne i marka, sør for Spålen, på en høyde, men som ikke en gang hadde noen panoramautsikt. Bare veldig mye busker og trær og vi måtte finne en bokstav på en stein.

Oppdrag utført. Nina returnerer. Foto: Morten Møst

«HORRIBLY DIFFICULT» har jeg skrevet i boken (det går mye på mitt morsmål når jeg blir opprørt, av en eller annen grunn – vanligvis skriver jeg ting som «NYDELIG POST,» eller «FLOTT UTSIKT,» på norsk altså, når jeg ellers skriver notater ved postene).

Men det hadde vært en lang fottur fra Sinderdalen, vi hadde allerede blitt utfordret med en bratt stigning oppe til en annen post i «nærheten» som hadde med hester å gjøre – «STEEP UP FROM CREEK!» hadde jeg skrevet i boken), og SÅ måtte vi gå rundt og rundt og rundt oppe på denne høyden, crashing through the bush – just to find a letter on a rock??!!

Kjentmannsbokens forfatter, Kåre Haug, var ikke særlig populær den dagen.  Jeg kunne bare tenke hvordan mitt morsmål hadde påvirket min forståelse av postens navn og sendt en advarsel som vi dessverre hadde ignorert: «ABORT! ABORT!» (Avbryt!)

Turen tilbake ble like lang. Heldigvis har vi etter flere år som post-jegere lært IKKE å ha noen middagsavtaler, kinobilletter eller andre planer for kvelden etter en kjentmanns-ekspedisjon. Da blir det virkelig en risikosport!

o0o

Ledetråd til julaften: Bokstaven E finnes to ganger i navnet på det endelige turmålet.

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.