Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Sag mellom de store sjøer

Hakloasag

Larm og brus ved kjentmannsposten der
Hakkloa sag og mølle lå.
Foto: FR. VESLE-BERNHARD

HAKKLOA SAG OG MØLLE lå strategisk til mellom noen av Nordmarkas største innsjøer.

nten vi kommer med sykkel langs Hakkloa eller går på ski over den hører vi strykene som bruser og larmer på sin korte, men voldsomme ferd fra Sandungen. Her lå i gamle dager et lite, men fiffig kvernbruk, som vi i dag fortsatt ser rester etter. Kjentmannsboken forteller om dette i detalj.
Februardagen vi sist kom her forbi lignet den smalle lille broen over møllens vanninntak mest på en snøbro, og vi måtte passe nøye på hvor vi satte foten ned. Det er ikke alltid det frister med et bad på disse breddegrader.

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.