Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

8. desember

Høna eller egget?

Høna eller egget

Hva kom først? Foto: Kjentmenns julekalender

«Hva kom først, høna eller egget?» Dette velkjente uttrykket har antakelig sin opprinnelse i Østmarka. Lokalt bruker man her en annen variant som lyder slik: «Hva kom først, treet eller skiltet?» Mye tyder på at skiltet kom først…

Vi går dit skiltet peker, og tar en kort tur mot syd, over kommunegrensen, retning Krokhol. Til stedet som var kjentmannspost i perioden 2006-2008, og som hører med i kategorien «uparfymerte stedsnavn».

 

 

Hint til julaften: Stedsnavnet på 16 bokstaver kan også skrives med 15 bokstaver.

 

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.