Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

4. desember: Nord for Sinsenkrysset

 

Nord for SinsenkryssetI dag skal vi først til dette løypekrysset, noen få kilometer i vestlig retning fra gårsdagens turmål. Den korte oppsummeringen er at når det er mulig å merke sti og skiløype gjennom dette trafikale knutepunktet, må det være håp de fleste andre steder også. Vi skal mot stedet som er nevnt på løypeskiltet. Dessverre er ikke teksten lenger så lett leselig, men det begynner på Å. Stedsnavnet skriver seg fra det norrøne orravellir som betyr orrhanevollene. Dagens tur avsluttes på toppen av åsen, 362 moh.

Hint til julaften: Det endelige turmålet ligger mer enn 450 moh.

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.