Kjentmenns forum – møteplassen i Marka!

Notifications
Clear all

Post 20-02 Aukeåsen - Aukevarden  

  RSS

Nina Didriksen
(@ninad)
Imponerende aktivt medlem Kjentmann
Innmeldt: 20 år siden
Innlegg: 117
14. september 2020 13:05  

 

02636698 6CEC 4D14 8A3A 91B2FBA42BBB

 

9BD55562 20EF 4188 960C 173C0C5E73A5

Her er det flott utsikt og en diger varde. Vi syklet inn til damhuset og fulgte umerkede stier opp, før herlighetene åpenbarte seg. Vennesamkjøring på åpningsdagen, tradisjonen tro, fint å være flere veifinnere i ukjente områder. 

Hilsen Nina
God tur!


Sitér
Svarktander
(@svarktander)
Aktivt medlem Kjentmann
Innmeldt: 16 år siden
Innlegg: 7
27. september 2020 21:14  
  • IMG 20200927 111623
  • Parkerte på torvbråten barnehage, og gikk derfra på lysløype og sti til posten. Veldig enkel tur. 

Har vært her en gang før, da på gapahuken, men den fant vi ikke i dag. Møtte derimot mange folk som brukte lysløypa og stien opp til å lufte hunder. 


Morten Møst, Synnøve Kjærstad, Nina Didriksen og 1 personer likte dette.
SvarSitér
Ingunn Sætervadet
(@skogtroll)
Imponerende aktivt medlem Kjentmann
Innmeldt: 16 år siden
Innlegg: 102
28. september 2020 17:26  

Jeg tok også denne posten fra  Torvbråten barnehage. Fint område og fine farger i skogen på en fin høstdag. Det er litt "rotete" her i forhold til merkingen av skiløypa nå da de har revet den gamle skolen og det nå er ett flott, nytt skolebygg som troner her og ser ut til å nærme seg ferdigstillelse.

Hvis du står foran barnehagen, kan du ta til høyre opp rett forbi noen hus. Da kommer du inn på en bred sti. Jeg fulgte denne og kom etter hvert inn på lysløypa. Når du har kommet deg forbi store hauger med sand/jord etc og kommer til det første krysset, ta til høyre. Her er det merket som blåsti, hvilket ikke står på mitt Vestmarkskart 1 : 50 000. Det er blåmerket helt frem til posten. Lurt å være litt obs ved "sletta", her er det stidele, men skiltstaken gjemmer seg litt bak trærne.

Kjentmannsmerket er tydeligvis populært i disse tider, selv en mandag formiddag var vi 4 pers på posten samtidig, på nedtur møtte jeg 2 til som var på vei dit. Vi er lett å plukke ut med kart i hånden, det er ikke mange som bruker det.

Denne posten vil nok mange ta samtidig med post 1 og det er da fristende å kjøre inn fra øst. Denne veien er sperret p.g.a. bygging og diverse veiarbeider så vil du parkere ved skolen/nybygget/barnehagen må du kjøre inn fra Slemmestadveien. Omkjøring er skiltet, men tja, tja. Den kunne med fordel vært bedre.

 

 

 

 


SvarSitér
Hileil
(@hileil)
Nytt medlem Kjentmann
Innmeldt: 3 uker siden
Innlegg: 1
29. september 2020 21:58  

Vi hadde store problemer med å finne veien opp til Torvbråten barnehage men klarte det til slutt med litt hjelp fra en soppsanker!! Vi ble imidlertid bortvist fra parkeringsplassen ved barnehagen av en av de ansatte. Det er mulig en kan parkere der i helgene men på ukedagene er plassen reservert for foreldrene til barna fikk vi høre.


SvarSitér
Ingunn Sætervadet
(@skogtroll)
Imponerende aktivt medlem Kjentmann
Innmeldt: 16 år siden
Innlegg: 102
30. september 2020 00:32  

Ja, det var litt vanskelig å finne frem på alle småveiene - også de som normal er stengt med bom som nå er åpne for gjennomkjøring. Jeg parkerte ved barnehagen, da sto det en bil på p-plassen. Barnehagen var åpen og det var ingen som sa noe om at det ikke var lov å parkere. Jeg så heller ingen skilt som regulerte dette.

Ingunn


Morten Møst likte dette
SvarSitér
Jarle Karlstad
(@jarle)
Imponerende aktivt medlem Kjentmann
Innmeldt: 16 år siden
Innlegg: 102
17. oktober 2020 21:55  

Helt enig i at her var det litt utfordrende å finne en egnet P-plass blant alle småveiene. Bommer og omkjøringer gjorde det heller ikke akkurat lettere. Det endte med at jeg parkerte på en relativt stor P-plass for beboere og gjester. Og jeg skulle jo være gjest i Marka her (he,he). Selve KP er helt topp. Fantastisk topp-parti med fin utsikt. Det var riktignok mye tåke nordover, men sørover var det fin utsikt mellom trærne. Hurumlandet har virkelig mange perler å by på. Litt langt å kjøre, men det er verdt turen.

Jarle


Morten Møst likte dette
SvarSitér
Del dette