Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Høgevarde i hytt og vær

VÆRUTSATT. Høgevardshytta ligger i godt i le av selve Høgevarden, men er likevel hardt utsatt for vær og vind. Foto: STEIN BOTILSRUD

ed bredden av Høgevardetjernet på snue 1400 m.o.h ligger turisthytta som helt siden innvielsen i 1893 har vært en av Turistforeningens høyestliggende overnattingssteder. I dag er hytta selvbetjent og byr på hele 27 sengeplasser til glede for de mange som krysser Norefjell fra hytte til hytte. Historien forteller at hytta både på 60- og 70-tallet var truet av nedleggelse grunnet dårlig besøk, men med de senere års nye giv for fjellturismen har Høgevardshytta fått en ny vår som turmål.

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.