Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Mellom kolera og bekkevann

ØSTERNBEKKEN. Sant å si var det ikke mye å se ved kolerakirkegården i Bærumsmarka, kjentmannspost i perioden 2010-2012. Etter besøket på posten drev jeg nedover mot Østernbekken, som i det vandige høstvær hadde produsert et helt lite delta. Vannet sildret under de dystre graner. Det slo meg at historier om kolera også er historier om vann. Jeg lot derfor mitt kamera dvele ved den viltre bekk og hente lysere minner herfra enn den grufulle død som innhentet dem som ligger på kolerakirkegården.

Bildene her er restene av en serie som forsvant ved en oppdatering. Kommer muligens flere hvis jeg finner dem igjen.

LES OGSÅ NRK Østlandssendingens reportasje: Vann ved skytebane er fullt av bly

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.