Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Et forlokkende turmål over Drammen

LOKKERÅSEN er blant Drammensmarkenes mange  perler for turfolket, og en av de høyest beliggende med flott utsikt mot byen og dens omgivelser.

HØYT. Selv Drammen blir liten sett fra Lokkeråsen. Foto: STEIN BOTILSRUD

rammen er omgitt av åser på begge sider av byen, og mange av dem med en rekke flotte utsiktspunkter mot byen, fjorden og Drammenselva. Lokkeråsen er utvilsomt blant de flotteste utsiktspunktene, og trolig også det høyeste av dem alle med sine 607 m.o.h. Noe av det aller flotteste med Lokkeråsen er turen opp hit, spesielt om man velger blåstien med start fra Solbergelva om Smedsetra og opp på åsen via nordsiden. En rent ut fabelaktig runde som (bokstavelig talt) kan ta pusten fra de fleste.

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.