Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Kongelig utsikt fra Skaugumåsen

SKAUGUMÅSEN er kongen over Askerlandet, og ser ned på kronprinsfamiliens bolig.

FJORDBLIKK. Utsikt fra Skaugumåsen mot Bærum, fjorden og byen. Foto: STEIN BOTILSRUD

kaugumåsen er majesteten blant Vestmarkas mange flotte åser. Ikke bare fordi kronprinsfamilien holder til ved åsens fot, men også fordi utsikten fra den 348 meter høye toppen er helt konge! Den flotte turen fra Vestmerksetra er en velkjent ettermiddagsmarsj for Askerfolket, likedan den noe brattere oppstigningen fra Skaugum og Semsvannet. Felles for alle ruter, er at de ender på det magnifike utsiktspunktet ytterst på åskanten. Herfra skuer vandreren utover Oslofjorden i sin fulle bredde, mot dype Østfoldskoger og til blide Hurum med Stikkvasskollen og Oppkuven som blikkfang.

MAJESTETISK FØRE. På Skaugumåsen en praktfull vinterdag, på vei mot Asker.

SKAUGUMÅSEN
Kjentmannspost 1994-96, og comeback som post 3 i perioden 2018-2021.

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.