Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Stunning!

STUNNERÅSEN er blant de vennlige, furukledde åser som gir Sørmarka dens særpreg.

STUNNERÅSEN. Et hyggelig beskjentskap i Sørmarka.

Stunneråsen er et av de gamle utsiktspunkter i Sørmarka, én gang med et vidt utsyn tvers over fjorden helt til fjellene i Telemark, men idag uten særlig mer sikt enn noen blåner du såvidt kan skimte mellom tretoppene.

Men om utsikten skuffer, er terrenget vennlig og innbydende, med trivelige bålplasser og merkede løyper såvel sommer som vinter. Sterkerud er et godt utgangspunkt for bestigning av den beskjedne åsen på 208 m.o.h., men ønskes en lengre tur kan du også begynne vandringen helt nede i Ski sentrum.
Vesle-Bernhard forteller at her var kjentmannspost allerede i 1969/70, godt dokumentert gjennom hans eget Kjentmannskort fra 1970.

 

 

 

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.