Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

En lesbar stein i tjukke skogen

BUKKEBEKKSTEINEN på Krokskogen er full av innrissede initialer – men dette er mer enn tilfeldige autografer. Hit kom kjærestepar for å hugge sitt forhold i stein. Tror man, da.
LESESTOFF. Ved Bukkebekksteinen på Krokskogen.
ange teorier har versert om denne elegante steinen, som av form ligner en gammeldags skolepult. En teori går ut på at de mange bokstavene på steinen er knyttet til lokale skogfinners svartekunst. En annen går ut på at kjærestepar har skrevet seg inn i Bukkebekksteinens bløte overflate for å befeste sitt forhold. Steinen minner litt om Skriverberget i Bærumsmarka. Den ligger i tjukke skogen, men med veibeskrivelsen i Kjentmannsboka 2004-2006 er det nesten umulig å gå feil. De siste metrene frem til steinen er merket med blå bånd.
Turen herhen byr på mer enn den innrissede historie – den går gjennom virkelig flott, gammelt terreng som virker lite besøkt. Skiløypa her forbi kan med fordel brukes, men den er våt utenom den kalde årstid.Poster i nærheten: Attogframseter | Retthellseter | Øskjevallseter

 
STEIN. Noen av autografene i Bukkebekksteinen, og
en lite varde som markerer at man snart er fremme.

Kjentmannspost 2004-2006

 Hiking

BUKKEBEKKSTEINEN
Post 12 vi perioden 2004-06
Diskusjon i Kjentmenns forum

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.