Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

19. desember: Elgen i galleriet

Malerinnen og julekurven

Malerinnen og julekurven. Foto: Kjentmenns julekalender

Julekurven har tatt seg en bytur, og besøker her utstillingen til billedkunstner Hilde Anderdal Schage på galleri Albin Upp. Hilde leder oss på vei til dagens mål, en ås med navn etter motivet på maleriet.

Vi skal et ganske drøyt stykke nordøstover fra gårsdagens turmål. Og kanskje dette blir vanskelig, for stedsnavnet står ikke på det vanlige turkartet i målestokk 1:50 000. Even Saugstad beskriver stedet slik i leksikonet Østmarka fra A til Å: «Den store øya som deler Fløyta og Geitsjøen. Før oppdemming av Losbyvassdraget var øya sannsynligvis landfast.»

Hint til julaften: Bokstaven K inngår i navnet på det endelige turmålet.

 

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.