Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Koko video: Sjoko i slo-mo

Hva man enn kan si om Skiforeningens sjokoladeregn på Kjentmannsdagen, så skjer det i hvert fall fort – så lynraskt at det er vanskelig å få med seg det som skjer. Vi har derfor gjort et forsøk på å fange denne tradisjonelle hendelsen i mer detalj – i såkalt slo-mo, eller sakte kino, som man sa før i tiden.

I dette historiske opptaket ser du Kjentmannbevegelsens åndelige leder Kåre Haug (rød vest) styre avdukingen med myndig stemme, mens Ragnar Svartor fra Svartor gård svinger avbitertangen over den seremonielle ståltråd. Haug sa også noe om at det bare var én sjokolade til hver, men som avslutningssekvensen antyder var det visst ikke alle som hørte på dét øret.

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.