Kjentmenns forum – møteplassen i Marka!

Notifications
Clear all

Post 18-10 Flyvrak i Dammyrdalen - tipptank

Side 2 / 2

Kristin
(@kristin)
Svært aktivt medlem Kjentmann
Innmeldt: 2 år siden
Innlegg: 37
 

 

2F19B212 4ECD 419D A0B2 6A95BD84EF93

Jeg gikk fra Tobonn, over Johnsrudkampen og nedover mot Lomåshytta. Jeg tok av på den gamle driftsveien(synlig til høyre i bildet, hytta nesten midt i bildet) før Lomåshytta men det var nok ikke andre enn elgen som hadde brukt den på en stund. Det fungerte brukbart med bittelitt kompasshjelp etter hvert og da gikk jeg rett på det som nå har blitt en sti til posten, fulgte denne ned til neste vrakdel,  videre ned til veien og over Dammyra før jeg satte kursen hjemover igjen. Fin post 🙂


SvarSitér
Knut
 Knut
(@knut)
Nytt medlem Kjentmann
Innmeldt: 2 år siden
Innlegg: 1
 

Vi gikk fra Kampeveien og hadde god hjelp av beskrivelsen til Kristin. Litt nedenfor flyvingen satte vi på GPSen og da var  det 360 meter til posten. Så flott å få med seg alle tre flydelene. Etterpå gikk vi veien rundt Vidvangen og opp til Helveteshytta og ned til Setertjern. Veldig flott tur.


Nina Didriksen og Kristin likte dette.
SvarSitér
Nina Didriksen
(@ninad)
Imponerende aktivt medlem Kjentmann
Innmeldt: 22 år siden
Innlegg: 184
 

Denne besøkte jeg på ski i påsken, dvs at jeg tok geocachen der (kjentmannsposten har jeg tatt før). Jeg så ikke noen av de omtalte merkene, men fulgte bare terrenget på skrå oppover tilbake fra skiløypa. Fin, bærende snø. 

Skituren bragte meg videre til en annen post, Sersjantmyra, der jeg overnattet, før jeg gikk videre forbi Løvlia og Damtjern dagen etter. 

(sliter med å få lagt inn bilder, de kommer hvis de kommer)

Dette innlegget ble endret for 2 måneder siden av Nina Didriksen

Hilsen Nina
God tur!


Hans Löwe Larsen og Kristin likte dette.
SvarSitér
Side 2 / 2
Del dette