Kjentmenns forum – møteplassen i Marka!

Notifications
Clear all

Post 20-03 Bøsetra, ved utsikten  

  RSS

Ingunn Sætervadet
(@skogtroll)
Imponerende aktivt medlem Kjentmann
Innmeldt: 16 år siden
Innlegg: 102
10. september 2020 00:16  

Etter å ha parkert på utfartsparkeringen på Solli tok jeg skiløypa til Bøsetra.  Denne er helt fin å gå. Men det er dårlig med merking. Etter å ha godt forbi bommen ved parkeringen tok jeg 1. skiløype til venstre, kort etter bommen. Du skal stort sett gå oppover her til du er på posten. Løypa leder deg opp på en god traktorvei, ta til høyre her og følg denne til du står ved sauebingen. Til venstre for denne står skiltet som viser bl.a. til Bøåsen, der du møter et nytt dele holder du fortsatt til høyre og følger denne til setra.

I dag var det klart og flott. Det har blitt en fantastisk utsikt her - til tross for at det ikke er så høyt, etter at du har hugget. Jeg nøyde meg med turen hit, men satt lenge ved bålplassen rett nedenfor postoppslaget og hygget meg i solskinnet.

Ingunn


Liv Paltiel, Kari Lohne, Synnøve Kjærstad og 1 personer likte dette.
Sitér
Kari Lohne
(@klohne)
Aktivt medlem Kjentmann
Innmeldt: 16 år siden
Innlegg: 9
11. september 2020 07:40  

I går ble det en liten kveldstur til denne «nærposten»

Kort tur med fin utsikt!

Aller finest her er det når det er fint skiføre, da kan man gå nesten alene i flotte løyper, mens alle andre velger andre løyper fra Solli parkering. 


SvarSitér
Gro Hegdal
(@lyderhorn)
Nytt medlem Kjentmann
Innmeldt: 6 måneder siden
Innlegg: 4
20. september 2020 21:26  

Nydelig utsikt fra denne posten. I dag kunne vi se langt utover Oslofjorden. Vi tok oss tid til å studere restene av husgeråd i den forfalne seteren gjennom hullet i veggen, og prøvde å forestille oss hvordan de hadde det, de som bodde der en gang i tiden.

Vil du ha en litt lengre tur, var det veldig fint å fortsette over hogstfeltet og følge blåstien via Heiahytta til Asdøltjern. Fint sted å raste. Tilbake la vi veien om Myggheim. En veldig fin runde på gode stier og i vakkert terreng. Har aldri sett så mye frisk grønn mose samlet i ett område.


Synnøve Kjærstad, Nina Didriksen, Jarle Karlstad og 1 personer likte dette.
SvarSitér
Del dette