Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Kjentmenns forum – møteplassen i Marka!

Notifications
Clear all

Post 22-42 Kirkebyhøgda

17 Innlegg
12 Deltakere
47 Liker
867 Visninger
(@atle)
Kjentmann
Innmeldt: 1 år siden
Innlegg: 6
 

@lowe Takker for anbefalingen. Men denne dagen skulle jeg videre nordover til post 20-42 Port Arthur, hvor jeg også har vært en gang for mange år siden.  

Kunne selvsagt gått opp til Kirkebyhøgda fra syd mot nord og fortsatt nordover til Port Arthur. Når man tar bussen så trenger man heller ikke å gå tilbake til start, men kan avslutte ved en annen holdeplass.

Ser i ettertid (i Skiforeningens turplanlegger) at stivalget (til venstre inn i reservatet - ikke til høyre) egentlig er en liten omvei som fører forbi restene etter gruvedrift (kobber?) på Oppegårdskollen. En liten omvei som anbefales.

Oppegårdskollen   gruvedrift 1
Oppegårdskollen   gruvedrift 2

 


   
Hans Löwe Larsen likte dette innlegget
SvarSitér
Ingeborg Roald
(@ingeborgpersonligcoach-no)
Kjentmann
Innmeldt: 4 år siden
Innlegg: 47
 

@atle Syklet opp bakkene på min elskede el-sykkel (ble svett ja) for å ta denne og 42, den 3. siste posten, i gamleboka.  Glad jeg slipper den bakken med det første.   På vei opp lettet en stor rovfulg fra posten sin i et tre.  En storfugle sto på myra i det lille søkket før 2. topp, og plutselig spratt høna opp også.  Vi sto lenge å så på hverandre før de tok til vingene.  På veil til post 37 løp en liten firfirsle og et lite ekkort over veien - dyrerik dag.  Var utrolig glad for at jeg hadde lest meg opp og skjønt at posten ikke lå der den skulle - fikk også gitt beskjed til to spreke damer som var på veil til posten på min retur.  Min GPS sto på 0605884 / 6665096 ved posten.  Men letteste forklaring er at man bare går til steinen og posten dukker opp.  Nydelig område.


   
SvarSitér
Side 2 / 2
Del dette