Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Trolsk tjern som trekker

STEMNÅLSTJERN på Krokskogen er både trolsk og tiltrekkende. Utsikt har det også.

STEMNINGSFULLT ved Stemnålstjern på Krokskogen. Foto: STEIN BOTILSRUD

Fjerne, urørte og kanskje litt trolske skogstjern har alltid hatt en særgen tiltrekningskraft på markavandreren. Stemnålstjern er et slikt tjern. Fjernt fra merkede stier, sjelden besøkt av andre enn skogens konge, og definitivt trolsk.
Det lille idylliske tjernet ligger for seg selv oppe på det sjarmerende platået som utgjør Brennåsen vest for Trehørningen. Her oppe er det fullt mulig å tilbringe et par timer helt i fred for både folk og fe. Våger man seg helt ut på platået med vest vanker det dessuten en makeløs utsikt over store deler av Krokskogen.

STEMNÅLSTJERN. Kjentmannspost i perioden 1996-98.

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.