Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

På Gampens sterke rygg

GAMPEN forteller om et omfangsrikt berg – og stor utsikt i flere retninger. Her vest i Vestmarka har det vært kjentmannspost flere ganger.

SOMMERDAG på Kampens sterke rygg. Foto: STEIN BOTILSRUD

VILL VEKST. Det gror til på Gampen.

å Gampen flokket de seg, postjegere og andre turgåere på jak etter noe spesielt. Dessverre er ikke utsikten fra trigpunktet 450 meter over havet så mye å skryte av lenger, men legger vi godviljen til og sikter mellom trærne så åpner det seg fine utsyn både i vest og sør – først mot vest med Hørtekollen og blide Lierbygder, og så mot sør med fjorden og Hurumlandet.
Kjentmannsheftet 2000-2002, også kjent som Steinvollseterboka, kaller Gampen en helårspost. Men ikke alle er enig. «Da jeg på tilbaketur snublet meg nedover bratte veien over stammer, kvist og kvas, skjønte jeg at jeg ihvertfall ikke ville ha satt utfor om vinteren uten hoppski og fallskjerm», bemerket en deltager i Kjentmenns Forum.

Mange kombinerer en tur til Gampen med et besøk til den spennende Latinersteinen på Butterudbotn like i nabolaget.

GAMPEN. Post 5 I perioden 2000-2002.

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.