Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

I Langlielvens larmende innelukke

TROFOSS KLOPP ligger ikke langt fra hverken Langliveien eller Heikampveien, vel å merke slik kråkene flyr – i luftlinje.  Bare rekk opp hånden de som noengang hadde vært her nede før kjentmannsposten. Ikke mange, vil vi tro. Men med kjentmannsposten her på Langlielvens østre bredd har vi endelig god grunn til et besøk i denne ukjente dalen.tore, sterke brofester vitner om at dette en gang har vært et viktig krysningspunkt over den lumske Langlielv. Faktisk er de så store og velbyggede at vi fristes til å kalle dette en bro snarere enn en klopp. Uansett er broen forlengst historie, og her anbefaler vi ingen å forsøke å vade over. Posten må derfor besøkes fra øst. Dessuten kan turen til Trofoss da kombineres fordelaktig med med post 31 Gammel hestevei i Heikamplia.

Det finnes flere slike fundamenter etter gamle broer over Langlielven på denne del av dens bane. Om disse anleggene forteller kjentmannsheftet i svimlende detalj.

TROFOSS KLOPP
Post 32 i perioden 2010-2012
Postens posisjon: N60 02.252 E10 36.539
Kart: Oslo Nordmark. Start: Sørkedalen skole
Diskusjon i Kjentmenns forum * Skogen ifølge Lahlum

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.