Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

For den som søker den store Roen

ROENSETERHØGDA får for det meste ligge i fred, selv om blåmerket sti går like under.

UVANT UTSIKT mot Tverrsjøen og Svarttjernshøgda.

ange som har travet nord i Nordmarka har kommet forbi den vakre Roensetere, og kanskje gått blåstien forbi Roenseterhøgda på vei til Holoaseter. Men hvor mange har besøkt selve toppen av Roenseterhøgda? Kun de spesielt interesserte, vil vi tro.Ikke er Roenseterhøgda spesielt imøtekommende heller. Her må man klyve noen meter for å komme opp. Anstrengelsen betaler seg imidlertid i form av en flott og uvant utsikt – mot Ølja og Pershusfjellet i vest, og mot Tverrsjøen og Svarttjernshøgda i nordvest

ROENSETERHØGDA
Har aldri vært kjentmannspost
Geocache

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.