Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Gjennom villniss til Andersrudåsens luksus-utsikt

ANDERSRUDÅSEN tårner over Bindingsvann, langt sør i Østmarka.  Fra sørpynten er det luksuriøs utsikt mot vest — og hit hadde vi neppe kommet hvis det ikke hadde vært for den femstjerners kjentmannsposten som står her.

FEMSTJERNERS. Ved den fantastiske utsikten fra Andersrudåsen 314. Foto: MORTEN MØST

like gymnastiske øvelser kan benyttes til å komme hit. Selv benyttet vi beskrivelsen i kjentmannsheftet, og tok turveien på Bindingsvannets østbredd. I en skarp sving oppe i lia går de tilgrodde rester av en gammel ferdselsvei sørover, og fra denne leder en nokså tilgrodd rute mot toppen. Inne i dette sjeldent besøkte villniss traff vi folk som hadde gått feil og først havnet på feil topp, der de var nært, men akk så fjernt fra kjentmannsposten. Her er nemlig høydeforskjellene betydelige og terrenget tidvis meget bratt.

Ved kjentmannsposten i novembers bleke lys. Foto: TORGEIR STENSTAD

FORTSATT FEMSTJERNERS: Ved kjentmannsposten i novembers bleke lys. Foto: TORGEIR STENSTAD

SYD PÅ ANDERSRUDÅSEN 314
Post 48 i perioden 2012-2014

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.