Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Strawberry hills forever

JORDBÆRHAUGEN smaker forfriskende etter en kort, men bratt opptur fra Lommealen. Posten her ble i sin tid kåret til favoritt av kjentmenn.

PANORAMA. Jordbærhaugen har utsikten i orden. Foto: STEIN BOTILSRUD

ange kjentmenn har forelsket seg i Maridalsalpene. Enda flere har flørtet med Sørkedalsalpene. Men nå har vi lagt vår elsk på Lommedalsalpene. Ihvertfall på en av dem, for Jordbærhaugen må være Lommedalsalpenes svar på Mont Blanc. Søt, ren og ven ligger den der og våker over Lommedalen – med fri sikt ut gjennom Drøbaksundet.
Jordbærhaugen er mange kjentmenns favoritt og vant vår uhøytidelige kåring av de fineste kjentmannspostene i perioden 2000-2002, med omkring 15 prosent av stemmene.
Åmotkollene står det på kartet. Vi kaller dem Lommedalsalpene bare for moro skyld. Om Jordbærhaugen ligner et jordbær skal være usagt. Kanskje litt? Men vil man smake på denne delikatessen bør man være sprek, for det er bratt opp fra By, Tobonn eller hvor man nå velger å begynne ferden. Oppe venter desserten i form av vakre furutrær, og hele Lommedalen servert på et brett.

MERSMAK. Samme utsikt, men annen årstid. Foto: MORTEN MØST

JORDBÆRHAUGEN. Post 12 i perioden 2000-2002.
Geocache

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.