Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

8. desember: Alarm!

Veiviser til...

Veiviser fra i forgårs. Foto: Kjentmenns julekalender

Det står mye mystisk på skiltene i marka. Temaet har vært berørt i tidligere julekalendre. Husker dere skiltet til Sandbakken, løypeskiltet ved Losby, for ikke å snakke om skiltet ved Vensåsseter, eller Mikkelsbonn , ved Semsmåsan eller i Sørmarka?

Dagens skilt står i området der det tidligere – for veldig lenge siden – var en slags alarmsentral. Et sted der man tente et stort bål for å varsle om fare. Vi skal noen få kilometer sydVEST for gårsdagens turmål.

Hint til julaften: Det er fire vokaler i navnet på det endelige turmålet.

 

 

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.