Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

7. desember: Dammenes odyssé

...dammen

«Det er bedre med en dam i timen…». Slik lyder et gammelt ordtak fra skogene.

Marka hadde sett ganske annerledes ut uten alle demningene som er laget for å øve innflytelse over vannressursene. Kjentmenn har besøkt utallige av dem opp gjennom årene, blant andre Sloradammen, Myrtjerndammen, Muttabrodammen, markas minste betongdam, Lokedammen, Langlidammen, Kampevaddammen, Hakklodammen, Fløytadammen, og Aurtjernsdammen. Det er mange flere også. I dag skal vi halvannen mil i sydøstlig retning fra gårsdagens turmål, til dammen som var kjentmannspost i perioden 2008-2010.

Hint til julaften: Det endelige turmålet ligger mindre enn én kilometer fra nærmeste vann.

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.