Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Hold på haka her

GAUPEKOLLEN høyt over Maridalen har utsikt som mange kjentiser mener er den aller beste i Maridalsalpene.

WOW.Utsikten herfra gir selv blaserte kjentmenn et visst hakeslepp. Foto: VESLE-BERNHARD

en magnifike Gaupekollenligger vakkert til i Maridalsalpene. Mange vil hevde at Gaupekollen overgår sin nabo Mellomkollen både i skjønnhet og utsyn. I perioden 2004 til 2006 var det kjentmannspostvher for første gang. Vi synes at Gaupekollen har den aller beste utsikten over Maridalen, kun med Barlindåsen som rival.

OPP.På den gamle kjerrevei til Gaupekollen.

At Gaupekollen ligger utenfor blåstinettet er også et pluss. Stien opp fra skogsbilveien går gjennom den aller fagreste delen av Mellomkollen naturreservat, jmf. Bård Løkens fotografier i Ragnar Frislids Nordmarksbok. En bra bit følger den også en gammel kjerrevei som bare får en til å måpe.

GAUPEKOLLEN
Post 32 i perioden 2004-2006
Kart: Oslo Nordmark. Start: Movatn (NSB og begrenset P))

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.