Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Norefjell året rundt

SENVINTER. Skiturister har Augunshaug i sikte på vei
inn mot Høgevarde turisthytte. Foto: STEIN BOTILSRUD

Siden midt på 1800-tallethar Norefjell lokket turister fra fjern og nær til eventyrlige turopplevelser året rundt. Dette er et av de mest dominerende fjellpartier i Sør-Norge, og samtidig et av de nærmeste å besøke for fjellturister i hovedstadsregionen. Siden vinterlekene i 1952 har Norefjell for mange vært synonymt med alpinsport og sterk utbygging av skianlegg, men her finnes også et eldorado for fotturister med DNT-hytter i et rutenett som strekker seg helt inn på Hardangervidda og høytravende turmål med lokker med noe av den videste utsikten det er mulig å oppleve i hele Sør-Norge.

Start: Norefjellstua, Tempelseter, Sandvassetra, Haglebu
Kart: Norefjell-Eggedal, 1:50.000

Gå til: Augunshaug  Høgevarde  Høgevardhytta Raudmyra, Gråfjell, Toveseter, Hestejuvnatten

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.