Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

5. desember: Frustrert av furu?

Furuset

Dagens tema er furu. Først et lite sitat fra kvinneguiden.no: «Furumøbler fantes i nesten alle hjem på 90-tallet. De var rimelige og moderne på den tiden. Det kunne ikke bli nok furu i norske hjem. I tillegg til møblene var gjerne både vegger, tak og gulv i lakkert, oljet, lutet eller ubehandlet furu. Det er kanskje ikke så rart at vi etter hvert ble lei av denne trenden.»

Ble vi lei? Tvert om. Kjentmennesker kan ikke få nok furu! Hør bare her: Delefurua, Storfurua på Rødmyr, den tilsvarende store på Småflaka (post i 2004-06), TyrigravåsenFururotveltet , Furumokollen, samt de utallige furuene kjentmannsposter har vært plassert på gjennom årene.

I dag skal vi til storfurua som var kjentmannspost i perioden 1998-2000.

Hint til julaften: Stedsnavnet inneholder bokstaven E

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.