Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Melding om fisket

KOSEKROK. En stille dag ved Kroktjernets bredd. Det er nok mange av dem. Foto: VESLE-BERNHARD

KOSEKROK. En stille dag ved Kroktjernets bredd. Det er nok mange av dem. Foto: VESLE-BERNHARD

 

KROKTJERN vest på Krokskogen er knapt blant de spektakulære. Nei, helt andre kvaliteter har satt denne beskjedne pytt på kjentmenneskenes pensum.

Kgotiskroktjernet har nemlig til alle tider vært kjent for sitt ualminnelig gode fiske – unntatt i en sørgelig periode da mennesker bygget vei og tuklet så grundig med bekken slik at fisken døde. Om denne gru forteller kjentmannsheftet i detalj.

 

Hertil kan man godt slepe seg opp de lange bakker fra Homledal, slik kjentmenneskene har gjort ved besøk til fordums størrelser som for eksempel Helt vest. Forleden kom jeg her forbi en helt annen vei, i transit mellom Geitstigen og Rolighet, som begge var poster i perioden 2012-2014. Mot disse hederskronede kjentmannsposter blir nok denne posten som en tøffel blant smokinger. Men at det ligger langt til skogs og har mye vakende fisk, det skal Kroktjern ha.

HikingKROKTJERN
Post 11 i perioden 2014-2016
Diskusjon i Kjentmenns forum

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.