Kjentmenns forum – møteplassen i Marka!

Notifications
Clear all

Post 20-45 Kirkerudkollen

Side 2 / 2

Beate Heilemann
(@beatyschka)
Særdeles aktivt medlem Kjentmann
Innmeldt: 23 år siden
Innlegg: 57
 

 

Kirkerudkollen

@ingeborgpersonligcoach-no

Hyggelig at du kunne bruke mine spor. Jeg synes det er fint at vinterutflukter til KM-poster blir logget. Som deg vandret jeg rundt etterpå og lurte på hva som kunne være den greieste veien oppover. Rett bak  tømmerlunnen går det ganske bratt opp til en pynt med furutrær. Denne pynten ligger ikke langt fra hoppet. Det er snøbart oppover der nå. Kunne ha vært morsomt å ha klatret dit.

Dette innlegget ble endret for 1 år siden av Beate Heilemann

Morten Møst likte dette
SvarSitér
Ingunn Sætervadet
(@skogtroll)
Imponerende aktivt medlem Kjentmann
Innmeldt: 18 år siden
Innlegg: 149
 

@ingeborgpersonligcoach-no

Det er nok det jeg mente. Det som kan se ut som en "fordypning" mellom to høyder.

Ingunn


Ingeborg & Milo likte dette
SvarSitér
Kristin
(@kristin)
Svært aktivt medlem Kjentmann
Innmeldt: 2 år siden
Innlegg: 37
 

Hei, hei

min aller første postjakt førte til et svært hyggelig bekjentskap(Bøsetra - og er behørig dokumentert her på forumet) og jeg har hatt glede av hans selskap på flere  turer - sist til Kirkerudkollen. 

Forrige lørdag var vi så heldige å ha vakkert vær på turen vår. Vi ruslet i vei fra Losby og valgte ikke akkurat den slakeste ruta, noe som for undertegnede krevde at hun tok seg sammen litt i bakkene(har litt høydeskrekk, men ikke verre at jeg kan snakke meg selv til rette). 

Mitt turfølge derimot er en tøffing, han er om ikke lenge 80 år og litt benskjør, men han var mye mindre redd enn meg(så jeg måtte ganske enkelt ta meg sammen for ikke å virke helt bortreist, jeg er rett under 60). Vi gikk inn ved de to betongrørene og deretter mer eller mindre rett opp, men det er mulig jeg overdriver bittelitt. 

Uansett, vi kom vel frem til posten og måtte jo selvsagt helt opp til toppunktet for å spise maten vår, og denne gangen hadde jeg faktisk husket Kvikk Lunsjen også, fin belønning. 

Vi tok en litt roligere runde ned igjen, men piggsko/brodder var ganske kjekt likevel. Flott tur!


Hans Löwe Larsen likte dette
SvarSitér
Side 2 / 2
Del dette