Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

18. desember: Steinspranget

Kjentmannspost Det er mange måter å ta kjentmannsposter på. Man kan være mer eller mindre systematisk. På bildet ser vi en av norges beste orienteringsløpere. Ved en tilfeldighet fant han en post under testing av dameløypa der det i år ble arrangert norgesmesterskap i orientering. Stikkord for stedet er store steiner. Temaet er velkjent for kjentmenn. Her er de store steiners revy: Ruggesteinen, Pipestein, Midtskogsteinen, Malersteinen, Latinersteinen, Henningsteinen, FemputtsteinenBysteinen, og rett og slett bare Den store steinen.

Hvilke kjempesteiner var det orienteringsløperen fant?

Hint til julaften: En av brødrene het Sigurd. (Ref. hintet den 3. desember.)

Speak Your Mind

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.