Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Kjentmenns forum – møteplassen i Marka!

Notifications
Clear all

Post 20-11 Menuetten

17 Innlegg
13 Deltakere
30 Reactions
2,547 Visninger
(@synnove-kjaerstad)
Kjentmann
Innmeldt: 19 år siden
Innlegg: 69
 

Det stod allerede en bil ved bommen på Homledalsveien da vi kom dit i formiddag. Den hadde ett helt ødelagt fordekk og hadde kanskje stått der en stund? Oppover langs veien var det helt nydelig nå, som å gå mellom 2 blomsterbed. Jeg husket at Nina skrev at hun hadde hengt opp en hjulkapsel, men ikke at det stod visavis. Vi syntes at vi hadde gått for langt da vi fant en slags vei over bekken, men tok til takke. Etter et lite stykke fant vi en skiløype sydover. Den svingte etter hvert østover mot Møllbakk. Vi busket videre sydvestover og etter litt strev, en multemyr, noen orkidéer og masse andre blomster senere, kunne vi nyte den fabelaktige utsikten. Litt ekstra skogskrydder fant vi også - tusen takk! Tilbake tok vi den lettvinte veien. Flott post! Topp ti!

Synnøve


   
Nina Didriksen og Kristin Bøe likte dette innlegget.
SvarSitér
Hans Löwe Larsen
(@lowe)
Kjentmann
Innmeldt: 25 år siden
Innlegg: 89
 

Hytte eller ikke hytte, raskeste vei eller ikke...her har det vært mange innlegg som forvirret oss litt. Imidlertid valgte vi minste motstands og vakreste vei - tror vi.

Gikk opp veien fra "parkeringsplassen" ved bommen til det stedet bekken krysser veien. Dagens antrekk var shorts, så å bushe langs bekken var ikke et alternativ - vi så brennesler oppover der (grøss!!). I tillegg høye bregne som skjulte gudene-må-vite-hva...

Heldigvis går det nå et svakt kjentmannstråkk rett opp lia fra veiens høyre side (når du går oppover veien) - eller østsiden da for petimeterne. Vi fulgte det faret og kom etter få høydemeter inn på den vidunderlige oppbygde veien som går helt inn til posten. For et flott byggverk, og så nydelig terreng.

Glemt var de bratte bakkene oppover veien med sola i ryggen, glemt var fluer og annet rask - dette var (nesten) paradisisk. Euforien toppet seg på utsiktspunktet og DEN plassen.

Tenk at vi fikk oppleve denne, uten KM-gjengens innsats ville dette vært et sted som vi bare hadde kjørt nedenfor i all framtid. Nå derimot kan vi peke og si "der er menuetten" og litt senere "der er Baklia" osv. osv..

Så hadde jaggu forumverten vært der før oss med en liten cache også, det er alltid bonus.

Bra post, gøy tur!


   
Synnøve Kjærstad, Morten Møst og Kristin Bøe likte dette innlegget.
SvarSitér
Side 2 / 2
Del dette