Kjentmenns forum – møteplassen i Marka!

Notifications
Clear all

Post 20-44 Gjersjøelva  

  RSS

Jarle Karlstad
(@jarle)
Imponerende aktivt medlem Kjentmann
Innmeldt: 16 år siden
Innlegg: 102
20. september 2020 20:57  

Her parkerte vi ved Bestemorstranda. Deretter gikk vi langs veien til der stien langs elva starter. Posten ses straks vi kommer inn på området under tavla med opplysningskiltet. Her er det også et bygg med en oppgangssag (se bilde i KB). Her må man bruke litt tid. For her er det mye å se og lære når vi går oppover langs elva. Flere informasjonstavler og bilder. Vi gikk hele stien opp til området ved kraftverket og samme vei tilbake. Og et imponerende stykke arbeid har blitt lagt ned her for å gjøre dette området så publikumsvennlig.Her likte jeg meg. Etter besøket på denne fine posten, så gikk vi mot Bestemorstranda for en rast med en flott utsikt utover fjorden med Marka som bakgrunn.Rakk også en tur oppom Kruttmølleåsen (KP 2000-2002)

Jarle


Synnøve Kjærstad, Nina Didriksen, Liv Paltiel og 1 personer likte dette.
Sitér
Nina Didriksen
(@ninad)
Imponerende aktivt medlem Kjentmann
Innmeldt: 20 år siden
Innlegg: 117
21. september 2020 14:41  
Postet av: @jarle

Rakk også en tur oppom Kruttmølleåsen (KP 2000-2002)

Turen til posten på Kruttmølleåsen den gangen var mitt første møte med HLF! Den kilte i nakken da vi var på vei hjem, og jeg lurte på hva slags læraktig edderkopp dette var!

Hilsen Nina
God tur!


SvarSitér
Erik Haugros
(@erikhaugros)
Aktivt medlem Kjentmann
Innmeldt: 10 år siden
Innlegg: 17
3. oktober 2020 15:24  

La opp til en rundtur: Parkering Bestemorstranda, så ned til lokomotivet og oppgangssaga - og POSTEN. Videre stien oppover. Den er fin og bør gås. Oppe ved det øvre fallet er det en blåsti, som vi vil gå tilbake til Bestemorstranda. Denne stien går først på vei (ca 120 m) så er det på sti. En god hjelp var det å ta fram o-kartet over Hvitebjørn. Men har  du ikke kartet så er det merket til Bestemorstranda. Behagelig å ta denne posten utenfor badesesongen mht. parkering!


Morten Møst, Jarle Karlstad, Nina Didriksen og 1 personer likte dette.
SvarSitér
Del dette